Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/advertim/public_html/haiba.be/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/advertim/public_html/haiba.be/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/advertim/public_html/haiba.be/wp-includes/plugin.php on line 600
i-lipo touch – Haïba

i-lipo touch

ilipo
i-Lipo-Touch-Machine-01

Het intelligente, niet chirurgische alternatief voor liposuctie.

Het i-Lipo Touch systeem maakt gebruik van low-level lasers voor het effenen van cellulitis, vet verminderen en vormgeving van het lichaam. i-Lipo Touch behandelingen verbeteren lymfedrainage, stimuleren de bloedcirculatie en bevorderen de huidcelvernieuwing om de verschijning van cellulite te verbeteren.
Geen pijn, geen naalden en geen down-time en direct resultaat!
  • Laser fat reduction: 20 minuten per behandeling
  • Onmiddellijke resultaten, verbeteren met elke sessie.
  • Gerichte vetreductie en cellulitis behandeling.
  • Klinisch bewezen: echo toont de vermindering van de vetlaag.

Hoe werkt i-lipo

Laag energie lasers worden al jarenlang gebruikt als zeer effectieve vetreductie behandeling. De laag energie pads van de i-lipo veroorzaken een chemisch signaal in de vetcellen waardoor opgeslagen triglyceriden als vrije vetzuren en glycerol vrijkomen door de celmembranen. Deze weer vrijgekomen “voeding” wordt direct na de behandeling verbrand tijdens minimaal 30 tot 45 minuten sporten. Sporten creëert een vraag naar extra energie in ons lichaam. Het lichaam reageert op deze vraag door het vrijgeven van opgeslagen vetten die dan als brandstof dienen. Deze vetten kunnen overal in ons lichaam vandaan komen. Door het gebruik van de laag energie lasers bootst de i-lipo het lichaamseigen verbrandingproces na waardoor in het behandelde gebied al vet wordt verbrand nog voordat men begint met sporten en precies daar waar u behandeld bent, dus op die plek waar u dat wilt! O.a. de buik, benen, kin, “love-handles” en armen kunnen behandeld worden.

BA-Web-00
BA-Web-05

Vaak gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 8 sessies. het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. wij adviseren twee behandelingen per week gedurende vier weken voor een complete kuur en het beste resultaat. daarna nog maar één keer per maand om uw omvang en gewicht te kunnen consolideren.

Hoelang duurt een behandeling met de i-lipo? 

De i-lipo laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. de tijd die u nodig heeft om na de behandelingen uw vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van uw wensen en doelen. Gemiddeld tussen 30 en 45 minuten.

Is de behandeling comfortabel? 

De meeste mensen voelen weinig gedurende de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Eventueel een geringe warmte kan worden gevoeld waar de pads in contact komen met de huid.

Is de behandeling geschikt voor iedereen? De i-lipo kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de i-lipo. Uw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met u doornemen om zo uw geschiktheid te kunnen bevestigen.

Hoelang blijft het resultaat behouden? 

het resultaat blijft lang behouden op voor waarde dat de calorie-inname en eet-planning stabiel blijven, samen met regelmatige lichaamsbeweging. Verdere behandelingen kunnen eventuele uitspattingen in de hand houden en probeer eens een ander behandelingsgebied!

Wanneer zie ik resultaat? 

Resultaten zijn vaak direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende acht sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaams-contouren, vetreductie en cellulitis.

i-Lipo laser behandeling bereikt resultaten vergelijkbaar met liposuctie. Het is een veilig en pijnloos proces, dat kan worden uitgevoerd op alle huidtypes en delen van het lichaam waar overtollig vet wordt opgeslagen. In vier weken is het zelfs mogelijk om verliezen tot 24cm van je taille te realiseren.